مروارید مهر انلاین گزارش می دهد : هرچند پس از انتخاب دکتر مسعود پزشکیان به عنوان چهاردهمین رئیس جمهوری اسلامی ایران انتقاد های در خصوص نوع چینش کابینه به دنبال داشت و در راس این منتقدین اصلاح طلبان و اهل سنت بودند که آرای بیشتری را به نفع او به صندوق رای ریخته بودند ،اما با گذشت چند ماه از تشکیل کابینه شاهدیم که وفاق ملی در عمل درحال شکل گرفتن است.
به نظر نگارنده در دولت فعلی گام هایی برداشته شده که دولت های همسان وسلف پزشکیان(خاتمی و روحانی) نتوانست بودند بردارند . اما از مهم ترین اقدامات رئیس جمهور پزشکیان انجام دو سفر به استان سیستان و بلوچستان بود که در یک بازه زمانی شش ماهه رخ داد و بی شک آثار مثبت اجتماعی و سیاسی داشته و در آینده نیز خواهد داشت . وی در این مدت اقدامات دیگری به عمل آورد که در نوع خود نظیر و مانندی نداشته است: انتخاب دو استاندار اهل سنت در استان های کردستان و سیستان و بلوچستان اقدام به جا و خردمندانه ای بود که در پاسخ به مشارکت حداکثری اهل سنت در انتخابات و رای به او انجام گرفت .
انتصاب فرزانه صادق به عنوان وزیر راه و شهرسازی هم اقدام کم نظیری بود که در دولت های خاتمی و روحانی که آرای به مراتب بیشتری ازجامعه زنان گرفته بودند نتوانسته بودند از وزیر زن در کابینه بهره ببرند و همچنین در ادامه تصمیمات کلان دکتر پزشکیان انتخاب یک استاندار عرب زبان در استان خوزستان بود که نشان ازاهمیت این دولت به قومیتها و ظرفیتهای آنهاست.
به نظر می رسد آنچه این دولت ازحیث جامع نگری و وفاق شعار خود قرار داده بود تاکنون به خوبی عمل کرده و ثابت نموده درعمل گام هایی در جهت وفاق ملی برداشته است و صرف نظر از جناحی که در انتخابات اخیر کاملا به او رای داده ، وی از جناح رقیب نیز در کابینه و زیر مجموعه دولت بهره برده که تدابیر حکیمانه ای است.
این دولت تنها دولتی بوده که پس از بر سرکار آمدن از اختلافات جناحی و رسانه ای مصون مانده و در یک تعادل نسبی و توازن سیاسی ، کار خود را آغاز نموده است .